Zwolle Next 2017

ArtEZ Zwolle Next is een initiatief van ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Studenten van ArtEZ Zwolle zetten hun creatieve geest in voor de toekomst van de stad Zwolle. Dit doen zij enerzijds door vanuit zichzelf aanbod te maken en anderzijds in opdracht van opdrachtgevers.

De projecten kunnen gaan over wonen, werken, recreatie, welzijn, onderwijs, zorg, openbare ruimte, infrastructuur, kunst, cultuur, energie, IT, religie, enz. Niet alleen economische waarden maar ook sociale, duurzame en culturele waarden vervullen betekenisvolle rollen in de gestelde opgaven.

In de vorm van verbeelden zijn de studenten geheel vrij. Het kan gaan om een performance, installatie, filmpje, website of een app, maar het kan ook een zichtbaar concept zijn.

Studenten van ArtEZ Zwolle zetten hun creatieve geest in voor de toekomst van de stad Zwolle. Ook dit jaar zijn studenten bezig geweest met de 17 global goals.
Na een periode met voorbereiding en hard werken waren 24 mei de presentaties in de raadzaal in Zwolle. Vier groepen studenten van graphic design 3 ArtEZ Zwolle presenteerden hun concept aan het publiek op deze bijzondere locatie.

In de vorm van verbeelden zijn de studenten geheel vrij. Het kan gaan om een performance, installatie, filmpje, website of een app, maar het kan ook een zichtbaar concept zijn.