Masterly the Dutch in Milano 2018

Graphic Design 3e jaars - ontwerpen voor Masterly the Dutch in Milano

Bureau Z* heeft een praktijk opdracht voor Graphic Design studenten georganiseerd. In deze opdracht gaan de studenten voor Masterly the Dutch in Milano een nieuw lettertype en bewegwijzering ontwerpen. Het project loopt in het 5 semester van de opleiding Graphic Design Zwolle.

Derde jaars Graphic Design ArtEZ, Zwolle

Nicole Uniquole: "Ik vind het belangrijk om de volledige omvang van het ontwerplandschap te laten zien. Daarnaast vind ik het leuk om studenten te helpen het maximale uit zichzelf te halen.  Een samenwerking als deze leent zich daar uitstekend voor én is een prachtige kans voor alle betrokkenen. De resultaten zijn 'voor echt' zoals in, dit is het. Dit is de real deal, het feitelijke proces van wat het betekent om een ​​ontwerper te zijn en bij te dragen aan het ontwerplandschap."