Reunië 2019

Reünie ArtEZ academie voor Art & Design Zwolle

In het studiejaar 2018/2019 bestaat de ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle, voorheen de Kunstacademie of de CABK in Kampen, alweer 40 jaar. We staan hier graag bij stil. En dat betekent in de eerste plaats terugkijken naar het verleden, naar wat de stichters van de academie bedoeld hebben..

Een feest op zoek naar verloren tijd en nieuwe vitaliteit op zaterdag 6 juli 2019 bij de ArtEZ Academie voor Art & Design aan de Rhijnvis Feithlaan 50 te Zwolle. Deze uitnodiging is bestemd voor alle oud-studenten, recente afstudeerders, medewerkers en oud-medewerkers van de huidige ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle: Daarmee bedoelen we dus ook de alumni en oud-medewerkers van de CABK in Kampen en de alumni en oud-medewerkers van de Docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving van Windesheim.


Ga naar de ArtEZ site om je aan te melden